Hozzávalók:
8 szelet sajt
20-25 szem mag nélküli aszalt szilva
8 szelet gépsonka
olaj
Elkészítés:
A
pulykamell szeleteket klopfoljuk vékonyra, mindkét oldalát sózzuk,
borsozzuk.
Mindegyikre tegyünk egy-egy szelet sajtot és gépsonkát, pár szem aszalt szilvát, és csavarjuk fel, rögzítsük hústűvel, vagy fogpiszkálóval (ha kisütöttük kivesszük).
Mindegyikre tegyünk egy-egy szelet sajtot és gépsonkát, pár szem aszalt szilvát, és csavarjuk fel, rögzítsük hústűvel, vagy fogpiszkálóval (ha kisütöttük kivesszük).
Az így elkészített tekercseket hagyományos módon panírozzuk be , és forró olajban süssük ki.
Köretnek párolt rizst, vagy vajas burgonyát adhatunk mellé.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése