Káposztaleves
Hozzávalók:
1kg fejes káposzta
6db közepes hagyma
6db közepes sárgarépa
1 zellergumó
4db paradicsom
2db húsleveskocka
só fűszerek
A hozzávalókat kuktában puhára főzzük,/kb 5 liter legyen/ majd kihült állapotban összeturmixoljuk.
Hétfő: 7 dl leves, 2 részre osztva melegítve esszük, ehetünk még, almát, körtét mindenféle gyümölcsöt kivéve banánt
Kedd: 7 dl leves, zöldség, délután a jutalmunk egy nagy szem krumpli sóval zsiradék nélkül savanyú káposztával
Szerda:7dl leves, ismét a hétfői gyümölcsök
Csütörtök: 7 dl leves,4 db banán apró kis adagokban együk, 1 liter 1,5%-os tej
Péntek: 7 dl leves, 10 dkg marha,vagy baromfi sovány hús párolva barna rizzsel
Szombat: 7 dl leves, bármilyen sovány meleg étel
Vasárnap. 7 dl leves, bármilyen sovány meleg étel,zöldség,gyümölcsök
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése