2011. január 21., péntek

Ananászos csirke

Hozzávalók 4 személyre: 40 dkg gomba,4 db csirkemellfilé,1 doboz ananászkonzerv (darabolt) 1 csomag gombakrémlevespor, 3 dl tejszín, 3 e. kanál mandulaforgács.




A gombát megtisztítjuk, felszeleteljük. A húst megmossuk, sóval borssal bedörzsöljük. Az ananászt lecsöpögtetjük. A gombát a tűzálló tál aljára simítjuk, ráfektetjük a húst, befedjük az ananásszal. A gombakrémlevesport elkeverjük a tejszínnel és a húsra locsoljuk. Megszórjuk a mandulával, és előmelegített sütőbe tesszük (200 fok) kb. 30 percig sütjük. Párolt rizzsel vagy burgonyapürével tálaljuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése