Hozzávalók:
20 dkg háztartási keksz,
20 dkg háztartási keksz,
1 dl feketekávé (lefőzve),
3 evőkanál
kristálycukor,
12,5 dkg sütőmargarin,
5 dkg durvára vágott dió vagy mazsola,
kókuszreszelék
Elkészítés:
A kávét a margarinnal és a cukorral felfőzzük. A kekszet darabokra törjük, a tűzről levett szirupba tesszük, majd beleszórjuk a diót vagy mazsolát (ízlés szerint).
A kávét a margarinnal és a cukorral felfőzzük. A kekszet darabokra törjük, a tűzről levett szirupba tesszük, majd beleszórjuk a diót vagy mazsolát (ízlés szerint).
Egy
darab fóliát megszórunk kókuszreszelékkel, ráhelyezzük a
langyos masszát
és henger formájúra alakítjuk.
Ezután fagyasztóba helyezzük 4-5 órára.
Kibontjuk és szeleteljük.
Ezután fagyasztóba helyezzük 4-5 órára.
Kibontjuk és szeleteljük.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése