2011. április 8., péntek
Sütőben sült köménymagos burgonya
Hozzávalók 2 személyre: 320 g közepes nagyságú burgonya, köménymag, só
A burgonyát alaposan megmossuk, lecsöpögtetjük és hosszában kettévágjuk
A sütőt 220 fokra előmelegítjük. A tepsit alufóliával kibéleljük, úgy hogy a fényes fele legyen fölfelé, olajjal kikenjük és köménymaggal és sóval megszórjuk.
A burgonyákat a vágott felükkel lefelé a fóliára borogatjuk. A sütőben kb. 30 percig sütjük.
Fűszeres mártással tálaljuk.
250 g joghurtot 1 ek. apróra vágott apróra vágott vöröshagymával, 1-1 tk. finomra vágott petrezselyemzölddel,kaporral, metélőhagymával összekeverjük, sóval fehér borssal fűszerezzük.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése