Hozzávalók:
1 egész csirke (1-1,5 kg) kisebb darabokra vágva
só
2 evőkanál konyak
1 kávéskanál cukor
1 gerezd zúzott fokhagyma
kukoricaliszt
olaj a sütéshez
Elkészítés:
A csirkedarabokat megmossuk, szárazra töröljük. Sózzuk és bedörzsöljük a fokhagyma, a cukor és a konyak keverékével. 15 percig állni hagyjuk, majd megforgatjuk a kukoricalisztben, és forró olajban takaréklángon megsütjük.
1 egész csirke (1-1,5 kg) kisebb darabokra vágva
só
2 evőkanál konyak
1 kávéskanál cukor
1 gerezd zúzott fokhagyma
kukoricaliszt
olaj a sütéshez
Elkészítés:
A csirkedarabokat megmossuk, szárazra töröljük. Sózzuk és bedörzsöljük a fokhagyma, a cukor és a konyak keverékével. 15 percig állni hagyjuk, majd megforgatjuk a kukoricalisztben, és forró olajban takaréklángon megsütjük.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése